You are here:-, Verslagen-Lezing Henk de Velde

Lezing Henk de Velde

sidebar_dvd_neverendingvoyage2[1]    Na afloop van onze Algemene vergadering zal Nederlands bekendste zeezeiler Henk de Velde, een verhaal houden over zijn avonturen. Voor onze vereniging is het een unicum dat we erin geslaagd zijn om hem te contracteren. Zo’n 15 jaar geleden is ons dat ook al eens gelukt. Het was toen een geweldig succes. We gaan ervan uit dat dat weer het geval zal zijn. Als u wat achtergrond informatie wilt hebben, kunt u naar zijn website www.sailorsforsailors.com gaan. De lezing begint na onze Jaarvergadering om 15.00 uur. U bent natuurlijk van harte welkom op de ledenvergadering, maar u kunt ook na de vergadering instappen en alleen de lezing bijwonen. We verwachten een grote opkomst. Daarom is het, voor zover u dat nog niet hebt gedaan, nodig dat u zich z.s.m. voor de lezing opgeeft. Dat kan via ons mailadres info@wsvgoingarijp.nl . Deze en de andere ativiteiten van onze vereniging zijn misschien een mooie gelegenheid om u aan te melden als lid.

By | 2017-08-06T19:36:27+02:00 februari 15th, 2012|Categories: Alles, Verslagen|1 Comment

One Comment

1. Franke de Ruiter 31/03/2012 at 22:12 - Reply

Fijne lezing door Henk de Velde! Echt top!
    Was van A tot Z de moeite waard om te volgen.
    Fijne locatie en goed georganiseerd!